TRUSTED BY 50 000 CUSTOMERS WORLDWIDE • FREE SHIPPING AND EXCHANGES

Sommarens bästa skor

Ett givet skifte kring vad du har på fötterna sker vid varje ny årstid och sommaren är absolut inget undantag.

Semester, bröllop och alla andra högtider som sker under våra varmaste månader är skäl nog till att förnya garderoben med nya skor. Vi har tagit tillfället i akt för att lista ett par av våra storsäljare för när solen lyser som mest.

Solvik

Vår allra första sandal, Solvik , har blivit en succé. En ledig, men ändå elegant modell som gör sig lika bra ute vid en sommarstuga som på gatan.

Undersidan av sandalen är gjord i kork som är bekvämt och formar sig efter dina fötter. Kommer i fyra utföranden; svart, mörkbrunt, mossgrönt och kastanjefärgade.

Brännö

Modellen Brännö är en riktig solskenshistoria och skapad för att passa som allra bäst under långa dagar i solen. Dess gummisula är likt en sneakers-sula väldigt bekväm, men i övrigt har skon ungefär samma utseende som en vanlig loafer.

Att den dessutom är ofodrad gör att skon andas väldigt bra och blir bekväm att bära under hela semestern. Finns i ljus såväl som mörk ton.

Mölle

För vissa är så kallade tassel loafers en vattendelare, men trenden är uppenbar, fler och fler har börjat bära dessa eleganta skodon.

Vår modell Mölle är minst lika populär som den skånska sommarpärlan den är uppkallad efter. Likt i princip alla våra skor är de handgjorda i Portugal och det är en randsydd sko, skapad med med premiummocka från Storbritannien.

Oaxen

Är loafers inget för dig? Som tur är har vi ett gediget sneakers-utbud och det är få modeller som slår Oaxen när det gäller sommarförsäljning.

Sneakers ska passa till det mesta och något annat går absolut inte att säga om denna variant i beige. Oaxen kommer i många andra färger där ex. även den marinblå varianten är populär.

Äppelviken

Sist, men inte minst måste vi nämna bröllopsskon nummer 1, Äppelviken. En av de första skorna vi tog fram och månad efter månad ligger den högt upp i försäljningslistan.

Varje man bör äga ett par Oxford och till skillnad från vissa andra liknande skor har Äppelviken förmågan att inte göra sådär ont som ett par nya kostymskor kan göra. Bra rekommendation för traditionell klädsel på tillställningar som ex. bröllop.