TRUSTED BY 50 000 CUSTOMERS WORLDWIDE • FREE SHIPPING AND EXCHANGES

Höstens bästa skor

En ny årstid innebär också att en ny del av skogarderoben ska plockas fram. I vår mening finns det ingen anledning att tumma på vad man har på fötterna, oavsett väder. Nedan finner ni några handplockade skotips inför hösten.

Granhult

Vår bästsäljande Chelsea Boot, Granhult passar perfekt oavsett outfit. Den är sydd i en bit läder vilket ger ett väldigt stilrent intryck. Med sin gummisula gör sig skon lika bra i stan som på landet.

Äppelviken

Vår take på den klassiska Oxforden, en randsydd cap toe som gör sig bra i alla situationer. Välj en halv-gummisula för extra slitstyrka under de blötare månaderna.

Oaxen Monochrome

För den som ogärna har, exempelvis, Oxfords på sig varje dag är våra enfärgade sneakers ett ypperligt val. Välj en mörkare variant så går de utmärkt till exempel kostym, samtidigt som de fungerar perfekt till jeans eller andra outfits.

Abisko

En Jumper Boot tycker vi är en sko som bör finnas i varje mans garderob. Det är en klassisk sko med högt skaft och en vädertålig konstruktion som gör den perfekt för en kallare väderlek.

Stenhammar

Loafers är enligt många inte en höstsko men så ser inte vi på det. Stenhammar har en halv-gummisula som gör den till en perfekt höstsko för torrare dagar. Välj mellan Calf, Country Calf eller Suede.